elimag.blogg.se

En blogg om mina hundar, min häst och mitt jobb.

Cruft 2014

Publicerad 2014-03-10 21:05:25 i Allmänt

Började resan till England i onsdag, stannade första natten i Düsseldorf i Tyskland. För att sen åka vidare dagen efter. Vi åkte genom Eurotunnel från Frankrike till England, ett väldigt smidigt resalternativ om man har hund med sig! Tillslut kom vi fram till Birminghamn. 

På fredagen åkte vi in till Cruft för att kolla läget o se hur det hela gick till o passa på att shoppa hundgrejer oxå förstås ;) det var stort, väldigt stort! Kanske tio gånger så stort som Stockholms utställning. 
Tiden gick jätte fort o eftersom Rusa var kvar på hotellet så ville vi inte vara borta så länge. 
Så man hann inte ens med hälften första dagen. 

På lördagen var det dags för Rusa att ställas ut! Vi åkte dit redan kl 7 på morgonen eftersom man inte riktigt har koll på hur lång tid det tar o hur klasserna funkar. Klockan 15.00 var det dags för Rusa! Så vi var där verkligen i tid. Men det var roligt att kolla på alla papillon hanar som gick först. Det fanns riktigt snygga hanar, men fanns oxå dom som inte föll mig i smaken.. Men visst kunde man se att det var världens finaste papilloner samlade :) 
Rusa var superduktig i ringen! Skötte sig strålande, både på bordet o på golvet :) 
Men konkurrensen är helt klart hård, det var som alla sa innan, det var redan bestämt vem som skulle vinna. Man visste det direkt! Men jag är jätte nöjd över Rusa o att bara komma dit o få representera Sverige är en vinst i sig. 

Även att det var en så stor utställning så var det inte alls så trångt o högljutt som det är på Sveriges utställningar, det fanns så många toaletter o matställen så att det blev aldrig några köer o aldrig någon trängsel. 
Dom hade helt klart ett mycket bättre system! Det var inte ens kö in till utställningen. Fanns massor av hundgrejer att köpa, o såå mycket billigare pris än i Sverige! 
Blev lite nya hundkrokar, filtar, en hurtta agility väst till mig själv, hurtta täcke till Vinna, back on track täcke till Rusa o nya selar åt Vinna o Nelly. 

Jätte nöjd över cruft o vad det hade att erbjuda! Det var verkligen bättre än vad jag tänkt mig. O var faktiskt inte svårare att ställa ut i England än i Sverige! Alla hade skrämt mig om hur svårt o krångligt det var! Klarar jag det, så klarar alla det ! ;) 

Nu blir det några lugna dagar i London innan det är dags att ge sig av hemåt :) strålande sol o 21 grader var det här idag! Så nu ska vi bara njuta av dom sista dagarna :) 

/Elin & Rusa 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela